Una forma diferent d’administrar “Su Comunidad”

 

Experiència, eficiència i un gran servici a molt bon preu

 

Espais per conviure Coop.V, naix amb la vocació de prestar un servici a les comunitats de forma diferent, amb l’administració i gestió integral d’edificis i solucionant tant els aspectes quotidians de la comunitat com oferint noves alternatives per a aprofitar els espais comuns d’una forma eficient i pràctica.

Per la nostra experiència en administració de finques i en altres sectors, podem concebre els espais comuns (trasters, corrals, vestíbuls, espais annexos, locals, terrasses, jardins, etc…) com a oportunitats per a posar en pràctica xicotets projectes que poden aportar un valor afegit a la comunitat. Més informació: “Otros Servicios“.

Des de Acceso Clientes” podrà també participar activament en la gestió de LA SEUA comunitat de propietaris, des de la plataforma interactiva que posem a la seua disposició. En ella podrà tindre accés a tota la documentació de la seua comunitat, oferint-li màxima transparència en l’administració de la seua finca, així com la possibilitat de comunicar-se de forma fàcil amb la resta dels participes de la seua comunitat.

Espais per conviure millorarà la relació veïnal i amb el seu administrador, fent que l’administració de la comunitat siga quelcom que compartir, aportant idees i tenint la tranquil·litat que té contractada la millor opció calidad/precio en els seus subministraments i contractes.

 presentacionespais

Presentación Espais per Conviure Coop.V

Descargar en Power Point

contacte